4 små bebisar!

Standard

Idag har jag o Barbro drake haft Babyrytmik på Älmhults bibliotek med 4 bebisar i varje grupp, och en medföljande förälder till varje bebis såklart;-) det var så mysigt o fint att få träffas på riktigt! Imorgon blir fortbildning av förskolepedagoger på småbarnsutbildningen i Göteborg, och söndag Rymdrytmik i Lomma med 8 pers i publiken. Håhåjaja!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s