Full fart igen!

Standard

Så fantastiskt det är att få möta barn och vuxna med musiken igen! Vi är så tacksamma! Hösten bjuder på turnéer till Emmaboda, Halland och Norrbotten. På hemmaplan blir det spelningar på förskolor o bibliotek i Skåne. Vi ser fram emot att träffas!!

Hunden Rund planterar på Svaneholmsfestivalen i augusti.
Rymdrytmikturne i Emmaboda

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s